Hehee, sain tämän nyt sit aloitettua. Onneksi on joululoma ja voin saada tätä lc:tä jopa aika pitkälle. Tänään ajattelin laittaa 1 osan a ja b. Ja ehkä ottaa 2 osaan kuvat. Pitäs kyllä vielä siivota huonekkin... Noh onneksi se on pikku juttu... mrr mistä täällä pääsee kävelemään? Öö no kyllä mä sen siivoan... Kaikki ulos ikkunasta niin äiskä tykkää. No joo sit tarinaan... eiku lc:seen heh. Ai niin muuten koitan jossain vaiheessa isontaa kuvan kokoo... Eli nyt on aika pienet kuvat.

2165368.jpg

(näin pienet kuvat siis...) Tässä on Jude Dorsey. Hän on Dorsey suvun kanta-äiti... Luonnepisteet laitan tähän jossain vaiheessa mutta nyt en muista yhtään niistä. Jude on hyvin katkera vanhemmilleen, jotka kyllä ovat elossa, mutta jättivät Juden tämän tädin hoiviin. Täti ei ollut mikään mukava, hän ei sallinut poikaystäviä tai tyttöystäviä. Jude oli hänen orjansa ja hänellä ei koskaan ollut poikaystävää eikä (jos joku luulee) tyttöystävää. Ei edes kavereita vaikka koulua kävikin. Täti valvoi häntä niin tarkasti. No nyt täti on kuolut ja Jude sai perinnöksi 20 000§ joista jäi käteen vain 4 800§ tontin oston jälkeen. Hän halusi aloittaa tyhjältä pöydältä eikä asua tädin kartanossa yksin siivojan kanssa. No joo Jude ei välitä onko se oikea työtön vai ahkera työssään... Mutta Jude juoksee vihersimejä pakoon, hänen mielestään vihreä ei ole hieno väri...

2165384.jpg

Tässä on sitten tämä Juden tönö. Judea tälläinen köyhyys ei haitannut yhtään. Hän tykkäsi aloittaa elämänsä alusta ja pyyhkäistä kaikki asiat mielestään.

2165411.jpg

Ja tässä vielä takaakin kuva... Kyllä tästä vielä talo saadaan Jude mutisi itsekseen

2165423.jpg

"ei voi olla totta! Kirjan tekstit ovat kohta ihan mössöä jos noin sataa... Ja mitäs tossakin lukee... kaksi saapasta keittoon, täh?..." Jude mutisi raivoissaan. Kuka käskee opiskella ruuanlaittoa kun sataa... (en ainakaan minä)

2165429.jpg

Opiskeltuaan yhden ruuanlaitto pisteen verran saapui tälläinen rumilus tuomaan lehteä. "voi voi tuollaisiakin raukkoja jotka kärsivät huonoista geeneistä ja vielä on laitettu jakamaan lehteä sateella talosta taloon..." Jude mietti, mutta vaikka hän säälikin poikaa ei hän sen lähelle mennyt.

2165435.jpg

Jude odotti että poika jättäisi lehden ja häipyisi, mutta ei sit. Poika jäi vielä töllistelemään ja höröttämään Juden talolle... "Töykeää, et sinä enään niin säälittävä olekkaan senkin lättäkuono. Mistäs noin lättänän kuonon sait? Kävelitkö päin puuta?" Jude rähisi pojalle. Tosin poika vastasi "isäni löi minua" ja häipyi tontilta. Jude katsoi hiljaa maahan ja päätti olla hiukan ystävällisempi vaikka ne nauroivatkin talolleni, mut kyllä mäkin varmaan nauraisin.

2165454.jpg

Ja muuten Juden elämän toiveena oli päästä opetusuran huipulle, mutta sitä ei löytynyt ja hän päätti tyytyä joksikin aikaa lainvalvonta uraan. Kuvassa hän jumppasi kun puutarhakerhon jäsen tuli käymään ja sanoi että kaunis koriste puutarhassasi... tarkoitti Juden taloa. Tosin Jude haukkui tämänkin herran ja se lähtikin äkkiä lipettiin Juden heiluttaessa ilmassa sanomalehteä... Hullu akka, lyödä nyt naapuri sanomalehdellä.

2165470.jpg

No tulihan sieltä vihdoin yksi naapuri pällistelemään Judea tämän ollessa suihkussa.

2165536.jpg

Tyttö oli myös teini kuten se postinkantajakin. Eikö täällä naapurustossa ole yhtään hyvännäköistä aikuista. Tämä tyttö oli ihan mukava ja Jude uskaltui puhuakkin hänelle. Tyttö: "Tänään on satanut aika paljon vettä"...

2165540.jpg

Jude: "Ai vettä vai? Eikös tämä olekkaan lunta?" Tyttö naurahti. Täytyy ymmärtää Judea hän on kasvanut etelässä jossa ei satanut koskaan.

2165560.jpg

Tytön lähdettyä kaatui Jude sänkyyn. Hän oli rättiväsynyt. Hän oli saanut ensimmäisen ystävän.

2165578.jpg

Herättyään Jude ei jaksanut tätä yksinäisyyttä vaikka tuo pikku koira katsoikin siihen malliin että onhan täällä minkin kyläilemässä. Halisit minua. Mutta Jude ei välittänyt koirasta.

2165612.jpg

Viimein taksi tuli ja Jude ahtautui sisään ja yritti vetää ainakaan 5 minsaa tuota ovaea kiinni... Koira katsoi hiukan huvittuneena Juden touhuja.

2165648.jpg

Jude katsasti mieheen ja sanoi tälle: "Olet sen verran ruma että minun sukuuni et pääse" Kuheen reilu tää meijän kanta-äiti. Kuljettaja tosin katto hiukan ja sanoi sitten: "En minä sinun sukuusi haluakkaan sen verran töykeä olet." Sen jälkeen taksimatka sujui hyvin hiljaisesti.

2165658.jpg

Ja sit saavuttiin tälläiseen paikkaa jossa oli aika paljon baaritiskejä... Just joo kauheesti naisia vain vähän miehiä.

2165688.jpg

Tosi näyttävä ulos tulo taksista. Miksei ne aja kauemmaksi tosta hökötyksestä? No Jude meni suoraan sen hökötyksen läpi ja taksin ovi kolhiutui pahasti. Taksin vika tosin...